Compagnie 21
No Bodies

Korte tekst

In de voorstelling No Bodies gaat Compagnie 21, een professioneel inclusief gezelschap bestaande uit elf dansers en drie live muzikanten, onder leiding van choreograaf Jordy Dik, op zoek naar wie zij willen en mogen zijn.

Lange tekst

In de voorstelling No Bodies gaan elf dansers en drie live muzikanten, onder leiding van choreograaf Jordy Dik, op zoek naar wie zij willen en mogen zijn. Alleen en samen. Zonder fluwelen handschoenen zoeken zij de confrontatie op met het onbekende. Juist hetgeen dat normaal onzichtbaar en daarmee onbekend blijft, willen zij voelbaar maken. Dan krijgt alles vanzelf een nieuw gezicht.

Compagnie 21 is een professioneel inclusief gezelschap dat gekenmerkt wordt door het organisch samenbrengen van verschillende werelden. De harde kern van Compagnie 21 bestaat uit mensen met een beperking die al jaren worden opgeleid bij Theaterwerkplaats Tiuri. De compagnie biedt hen de kans om de professionele theaterwereld te laten zien wat zij in huis hebben. Op die manier komen we samen in beweging. Een beweging die groter is dan onszelf.

Online
www.compagnie21.nl
https://www.facebook.com/compagnievantiuri
https://www.instagram.com/compagnie_21/

Foto
Noor van Gestel

Scenefoto's
Reinier de Vlaam
https://drive.google.com/drive/folders/1lIsuen1s95EU2YSOJmvQD22FvBCEARmX?usp=sharing

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

https://vimeo.com/561336028