Dick van Altena Quintet
Arm om je schouder

Korte tekst

Dick van Altena legt met zijn Quintet het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van zijn albums ‘Novemberwind’ en ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit zijn indrukwekkende country- en streektaaloeuvre.

Lange tekst

Het schouwburgpodium is allang geen onbekend terrein meer voor Dick van Altena. Met de showreeks Back to the country toert hij al een decennium lang door Nederland en België (en blijft dat doen). Daarnaast gaat hij nu met zijn eigen muziekproductie ‘Arm om je schouder’ de theaters in. De titel van het programma is ontleend aan Dicks compositie ‘Die arm om mijn schouder’ die inmiddels de status van evergreen heeft verworven.

Het Quintet bestaat naast Dick van Altena uit leden van de vermaarde Tilburgse formatie Savannah. In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde album ‘Novemberwind’ en zijn meest recente CD ‘Late Lente’. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indrukwekkende country- en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter die door voetbaljournalist, muziekkenner én Dick van Altena fan Johan Derksen als geniaal wordt omschreven.

Genre:
Theaterconcert

Productie:
Dick van Altena

Online
www.dickvanaltena.com
https://www.facebook.com/Dick-van-Altena-701872949826426/

Foto
Hagemeijer Fotografie

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

https://vimeo.com/308002540