THE 70s UNPLUGGED
LOVE THE ONE YOURE WITH

Korte tekst

LOVE THE ONE YOURE WITH laat je de 70s beleven met mooiste lovesongs van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt e.v.a.

Lange tekst

Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van THE 70s UNPLUGGED. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

LOVE THE ONE YOURE WITH laat je de 70s opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. LOVE THE ONE YOURE WITH is daarom een show die je niet wil missen!


Bezetting
Vannessa Thuyns leadvocal
Joost Dobbe leadvocal & guitar
Leon Klaasse drums & vocals
Leo Mongula bass & vocals
Jan Willem Verbeek guitars

Genre
Theaterconcert

Productie
The 70's unplugged

Online
www.the70sunplugged.com
www.facebook.com/70unplugged

Foto
Peter Braakman

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

https://youtu.be/6F0sxUh3FYc